Tutki uskoa

Kiinnostaako Sinua uskon syvällisempi pohdiskelu? Lähde tutkimusmatkalle ja tutustu kristillisen uskon perusteisiin, perinteisiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Jäikö jokin kysymys askarruttamaan erityisesti mieltäsi?

Ikkuna Jumalan todellisuuteen - Minuuttihartaus

Nettiradiojumalanpalvelus

Suora lähetys pyhäpäivisin. Katso kirkollisista alkamisajankohta. Lähetyksen kuuntelu onnistuu uuden tekniikan ansiosta useammalla laitteella kuin ennen. (Muuna aikana ei ole lähetystä vaikka lähetys vaikuttaisi olevan käynnissä.)

* 428:1,2,7

420:1-

*422:1-3

Frosteruksenkatu 16
86710 Kärsämäki

Jeesus kutsuu yhteyteensä. Tätä kutsua noudatamme yhtenä seurakuntana  niin arjessa kuin juhlassakin. Kasteessahan tämä elämänmatkamme alkoi, ja tämä elämäntie vie varmasti ja turvallisesti perille taivaan kotiin asti. Herraamme seuraten on  hyvä elää elämän vaikeuksienkin keskellä. Olet näin osa merkittävää yhteisöä, kuulut Jumalan perheväkeen.

Tule mukaan seurakunnan elämään. Mahdollisuuksia on oman hengellisen elämän tankkauksesta ja Raamatun sanoman ääreltä aina muiden ihmisten auttamiseen. Jos tykkäät laulamisesta on seurakunnan kuoro  sinun paikkasi.

Elämälläsi on merkitys ja tarkoitus - niin Raamattu yhä todistaa. Tervetuloa porukkaan mukaan! Yhdessä elämä on helpompaa ja mielekästä.

”Sanat, jotka Herra on puhunut, ovat henki ja elämä.” Joh. 6: 63
 Tervetuloa kotikirkkoon!
 T. khra Heikki Valkama (040-8675096, heikki.valkama@evl.fi)