Diakoniatoimisto

Ajan diakoniatyöntekijän vastaanotolle voi varata puhelimitse 040 763 6027 tai sähköpostitse aila.helander@evl.fi. Diakoniatyöntekijä on tavoitettavissa parittomilla viikoilla.

Sururyhmä

Kärsämäen seurakunnassa alkaa sururyhmä omaisensa tai läheisensä kuoleman kautta menettäneille. Ensimmäinen kokoontuminen on ke 26.2 klo 18.30 - 20.00 seurakuntakodilla. Ensimmäisen kokoontumisen jälkeen sovitaan seuraavat kokoontumiset. Ryhmän aloittaessa omaisen tai läheisen kuolemasta olisi hyvä olla kulunut vähintään 3 kuukautta. Lisätietoja Heikki 040 8675 096 tai Aila 040 7636 027. ”Olen kyllä kuullut sururyhmästä, surupiiristä, omaisryhmästä. Mutta voiko ryhmässä surra, kun tämä suru on niin kipeä, niin henkilökohtainen, niin oma. Vai olisiko jonkun toisen surusta surulleni sillaksi, jotakin yhteistä kuljettavaksi, tässä ihmisen osassa.”

Tyttö ikkunassa surullinen