”Elettiin ennen ja eletään vastakin - Jumalaan luottaen ja turvautuen!”

Kastettu: Iivo Veikko Benjam Liuska

JUMALANPALVELUKSET pidetään KIRKOSSA ja ovat nähtävänä Kärsämäen seurakunnan YouTubessa. JUMALANPALVELUKSISSA noudatamme turvavälejä yms. koronaohjeita.

Su 30.1. Klo 10 jumalanpalvelus, aiheena: Jeesus auttaa hädässä (Heikki ja Laura). Kolehti Suomen Gideonit ry:lle.
Su 6.2. Klo 10 Kynttilänpäivän messu (Olavi, Jarkko). Kolehti Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen.

MUUTA TOIMINTAA

To 27.1. Klo 13 ”TURVALLISESTI, TUTUSTI JA YHDESSÄ. Joka viikkoinen KIRKKOHETKI, jossa laulamme vanhoja tuttuja virsiä, olemme hyvän sanoman äärellä yhdessä tässä kauniissa. Tule mukaan! (Heikki, Jarkko, Timo)
Klo 17.30 lapsikuoron harjoitukset ja klo 18.30 seurakuntakuoron harjoitukset seurakuntakodissa.
Su 30.1. Klo 18.30 Ry:n seurat netissä.
Seurakuntien työntekijöihin pyydetään ottamaan yhteyttä ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla.
Löytöpirtti suljettu tammikuun ajan koronan takia.
PALVELEVA PUHELIN 0400 22 11 80 Avoinna joka ilta klo 18 - 24. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).
Perheasiain neuvottelukeskus auttaa löytämään vaihtoehtoja parisuhteen ja perheen kriisissä sekä yksityisen ihmisen henkilökohtaisissa kysymyksissä. Luottamuksella ja maksuttomasti! YLIVIESKASSA. Toimitalo Pietarissa. Terveystie 11. Kun haluat keskustella koulutetun ammattilaisen kanssa, ota yhteyttä numeroon 08 425990 ma-to klo 12-13.
Laita meille ideoita/palautetta netin kautta: https://www.karsamaenseurakunta.fi/palaute

Viikon raamatunlukukappale: Dan. 4.