”Elettiin ennen ja eletään vastakin - Jumalaan luottaen ja turvautuen!”

Kastettu: Mikael Veikko Kalevi Nurmenniemi

JUMALANPALVELUKSET ovat nyt vastedes kirkossa ja nähtävänä sekä kuultavana vastakin Kärsämäen seurakunnan nettiradiossa ja You Tubessa.

Su 25.4. Klo 10 kolmannen sunnuntain pääsiäisestä messu (jubilate = riemuitkaa), Heikki, Laura. Aiheena Jumalan kansan koti-ikävä. Kolehdin sijaan voit tukea Suomen merimieskirkon toimintaa, tilinumero FI91 1745 3000 0222 79, rahankeräyslupa RA/2020/911.

Su 2.5. Klo 10 sanajumalanpalvelus, Heikki, Jarkko.

MUUTA TOIMINTAA

Kaikenikäisillä KÄRSÄMÄKISILLÄ ON NYT JÄNNÄYSMAHDOLLISUUS SEURAKUNNAN KORONA-KISASSA. Ei maksa mitään! Arvaa, minä päivänä viranomaiset poistavat kokonaan valtakunnallisesti koronaan liittyvät sosiaalisen kanssakäymisen rajoitteet! VASTAUSAIKAA on jatkettu 15.5.2021 asti. Oikein tai lähelle oikeaa veikanneiden kesken arvotaan OSTOKORTTI (arvo 60 €). Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan makeisia/kahvipaketteja yms. VASTAUKSET voi lähettää kirkkoherranvirastoon Frosteruksenkatu 16, tai toimita vastauksesi paperilla suoraan kirkkoherranviraston postilaatikkoon (=lukittu) tai sähköpostilla karsamaen.seurakunta@evl.fi kautta! Muista laittaa vastaukseesi (RAJOITETTU 1 kpl/ henkilö!!) nimesi ja osoitteesi! Onnea ja vireää yrittämisen mieltä kaikillen!!  Virettä elämään!!
Seurakunnan tiloissa järjestettävissä toimituksissa ja tilaisuuksissa kehotetaan käyttämään maskia.
Kirkkoherranvirasto on suljettuna viikon 17. Kiireellisissä tapauksissa yhteys kirkkoherraan, puh. 040 8675096, sähköposti heikki.valkama@evl.fi.
To 22.4. Toivon Torstain ilta klo 18 Hesev-YouTube-kanavalla.
Ke 28.4 klo 13-16 munkinmyyntitapahtuma seurakuntakodin pihalla. Hinta 2€/ munkki ja 4kpl/ 7€. Käteismaksu. Tuotto Yhteisvastuulle ja lähetystyölle. Tervetuloa! Klo 17 sururyhmä seurakuntatalossa.
Voit lahjoittaa yhteisvastuukeräykselle nettilahjoituksena tai Mobile payn kautta. Yhteisvastuukeräys, tilinumero FI14 5000 0120 2362 28, viite 303309. Rahankeräyslupa RA/2020/639. Mobile Pay 23104.
Diakoniavastaanotto: Kaipaatko keskusteluapua tai sinulla on taloudellisia huolia?  Diakoniatyöntekijän tavoitat puhelimitse parittomilla viikoilla p. 050 4773868. Tai voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse aila.helander@evl.fi.
Seurakunnan nettisivuilla on Kirsti Kirjavaisen Nepal-lähetyksen kevätkirje Lähetys- ja avustustyö - Kärsämäen seurakunta (karsamaenseurakunta.fi)
PALVELEVA PUHELIN 0400 22 11 80 Avoinna joka ilta klo 18 - 24. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).
Perheasiain neuvottelukeskus auttaa löytämään vaihtoehtoja parisuhteen ja perheen kriisissä sekä yksityisen ihmisen henkilökohtaisissa kysymyksissä. Luottamuksella ja maksuttomasti! YLIVIESKASSA. Toimitalo Pietarissa. Terveystie 11, p 08 425990.
Laita meille ideoita tai palautetta netin kautta: https://www.karsamaenseurakunta.fi/palaute

Viikon raamatunlukukappale: Hes.14.