”Elettiin ennen ja eletään vastakin - Jumalaan luottaen ja turvautuen!”

Hautaan siunattu: Viljo Johannes Seppälä, 83 v.

JUMALANPALVELUKSET toimitetaan Engelin kirkossa, myös nettiradion ja youtube-kanavan kautta. Youtubessa nähtävänä myös jälkikäteen. Linkit kotisivulla www.karsamaenseurakunta.fi (videoseinä). Jumalanpalveluksiin osallistujia ja ehtoollisella kävijöitä ei kuvata. NOUDATAMME TURVAVÄLEJÄ.

Su 9.8. Klo 10 jumalanpalvelus (Heikki, Laura). Kolehti Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry:lle. Klo 18 konsertti kirkossa, Pekka Luukkonen ja Juhani Alakärppä. Ohjelmassa kesäiltaan sopivaa musiikkia. Varaathan 10 euroa ohjelmamaksua varten / henkilö. Ohjelmia ovelta n. puoli tuntia ennen konsertin alkua. Tervetuloa kuuntelemaan livemusiikkia aidossa akustiikassa.
La 15.8. Klo 13 Paanukirkon rakentajien ja talkooväen 20-vuotismuistelutilaisuus Paanukirkon kahvilassa.
Su 16.8. Klo 10 messu (Olavi, Jarkko). Kolehti kirkkohallitukselle, tunturikappelien ja tiekirkkotoiminnan tukemiseen.

LÖYTÖPIRTTI SULJETTUNA KESÄN AJAN. LÖYTÖPIRTIN rappusille EI SAA jättää tavaroita tai vaatesäkkejä.
VIRKATODISTUKSET pyydetään tilaamaan sähköpostilla, seurakunnan kotisivuilla olevalla lomakkeella tai puhelimitse. Myös avioliiton esteiden tutkinnan voi tehdä sivulla https://evl.fi/perhejuhlat/haat/avioliiton-esteiden-tutkinta-ja-esteettomyystodistus.
RIPPIKOULUA SYKSYLLÄ seuraavan kerran lauantaina 29.8 ja 12.9. klo 9-13 joko netissä tai seurakuntakodissa.
HUOM! Uusi rippikoulu (2020-21) alkaa ilmoittautumisella vasta syysloman jälkeen!
PALVELEVA PUHELIN 0400 22 11 80 Avoinna joka ilta klo 18 - 24. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Viikon raamatunlukukappale: Jer. 30.