KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA

Kirkolliset ilmoitukset ke 8.4.2020

Noudatamme annettuja valtiollisen ja kirkollisen esivallan antamia varorajoituksia ja seuraamme, mitä ohjeiden mahdollisia päivityksiä.

”Elettiin ennen ja eletään vastakin -Jumalaan luottaen ja turvautuen!”

Hautaan siunattu: Virpi Irmeli Smolander, 38 v.

JUMALANPALVELUKSET toimitetaan vain nettiradion ja youtube-kanavan kautta! Linkit kotisivulla www.karsamaenseurakunta.fi

Kirkko on auki jumalanpalvelusten jälkeen n. puoli tuntia yksityistä hiljentymistä varten. Toimitukset toimitetaan pienellä porukalla (maks. 10 henkeä). Hautaukset toimitetaan suoraan haudalla. Muistotilaisuudet järjestyvät tarvittaessa vasta poikkeustilan jälkeen.
Ke  8.4. Klo 9.45 Lasten pääsiäiskirkko. Klo 19 Ahtikirkko, Riitta Muilu (Herättäjä, Jarkko).
To  9.4. Klo 19 Kiirastorstain ahtikirkko (Heikki, Jarkko)

Pe 10.4. Klo 10 Pitkäperjantain jumalanpalvelus (Heikki, Jarkko).
Su 12.4. Klo 10 1. Pääsiäispäivän jumalanpalvelus (Heikki, Jarkko).
Ma 13.4. Klo 18 2. Pääsiäispäivän jumalanpalvelus (Heikki, Jarkko)

Seurakunta toimittaa hartauksia, rippikoulumateriaalia ja muuta materiaalia omalle internet-sivustolleen vastedes. Tervetuloa tutustumaan!

Keskusteluapua ja tarvittaessa esim. yksityinen ehtoollinen: Ota yhteys pappiin, khra Heikki Valkama 040-8675096, heikki.valkama@evl.fi

LÖYTÖPIRTTI SULJETTUNA TOISTAISEKSI. LÖYTÖPIRTIN rappusille EI SAA jättää tavaroita tai vaatesäkkejä koronavirusuhkan takia.

VIRKATODISTUKSET pyydetään tilaamaan ensisijaisesti sähköpostilla, seurakunnan kotisivuilla olevalla lomakkeella tai puhelimitse. Myös avioliiton esteiden tutkinnan voi tehdä sivulla https://evl.fi/perhejuhlat/haat/avioliiton-esteiden-tutkinta-ja-esteettomyystodistus.

PALVELEVA PUHELIN 0400 22 11 80 Avoinna joka ilta klo 18 - 24. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Viikon raamatunlukukappale: Jer. 13.