”Elettiin ennen ja eletään vastakin - Jumalaan luottaen ja turvautuen!”

Hautaan siunattu: Seija Kaarina Ylitalo, 65 v.

Hautausmaalla on kaatuneita ja kallistuneita hautakiviä. Omaisia pyydetään nostamaan/suoristamaan ne.

JUMALANPALVELUKSET toimitetaan 1.6. lähtien vain Engelin kirkossa, myös nettiradion ja youtube-kanavan kautta. Youtubessa nähtävänä myös jälkikäteen. Linkit kotisivulla www.karsamaenseurakunta.fi (videoseinä). Messuja EI KUVATA. Jumalanpalveluksiin voi osallistua 50 henkeä ja hieman enemmänkin turvavälejä noudattaen. HUOM! Yli 70 vuotiaat, joilla ei ole todettu terveydellistä riskiä, ovat tervetulleita! Lisäksi toimitetaan viikoittain lastenhartauksia, rippikoulumateriaalia, hartauksia ja VARTTIKIRKKOJA kiireisille sieluille netin kautta! Tervetuloa yhteyteemme netin välityksellä!

1.6.2020 alkaen toimituksiin voi osallistua korkeintaan 50 henkeä. Turvaväleistä pidetään huolta silloinkin! Hautaukset kesällä toimitetaan suoraan haudalla.

Su 7.6. Pyhän Kolminaisuuspäivän messu (Heikki, Jarkko). Kolehti oman seurakunnan nuorisotyölle. Messuun voi osallistua korkeintaan 50 henkeä turvavälejä noudattaen.

Su 14.6. Klo 10 jumalanpalvelus (Olavi, Jarkko). Kolehti Nuori kirkko ry:lle lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen.

Keskusteluapua ja tarvittaessa esim. yksityinen ehtoollinen: Ota yhteys pappiin, khra Heikki Valkama 040-8675096, heikki.valkama@evl.fi
Apuasi tarvitaan Kärsämäellä! Moni kärsämäkinen tarvitsee nyt apuamme.
Koronaviruspandemia aiheuttaa suuria vaikeuksia lapsiperheille, lomautetuille, työttömäksi joutuneille, palkattomalla vapaalla tai karanteenissa oleville ihmisille. Epidemian pitkittyessä myös paikkakunnan pienyrittäjät tulevat tarvitsemaan apua. Seurakunnan avustusvarat eivät tule riittämään kasvaneeseen avuntarpeeseen. Tulisitko sinä auttamaan vähävaraisia selviytymään vaikeiden aikojen yli? Pienikin raha on suuri kädenojennus. Avustustarpeen selvittävät diakoniatyön johtokunta yhdessä diakonissan kanssa. Keräystä koordinoi diakonissa Aila Helander, p. 040 7636 027, aila.helander@evl.fi
Keräyssivun osoite: https://www.lahjoitaapua.fi/kohde/apuasi_tarvitaan_karsamaella
LÖYTÖPIRTTI SULJETTUNA TOISTAISEKSI. LÖYTÖPIRTIN rappusille EI SAA jättää tavaroita tai vaatesäkkejä.
VIRKATODISTUKSET pyydetään tilaamaan sähköpostilla, seurakunnan kotisivuilla olevalla lomakkeella tai puhelimitse. Myös avioliiton esteiden tutkinnan voi tehdä sivulla https://evl.fi/perhejuhlat/haat/avioliiton-esteiden-tutkinta-ja-esteettomyystodistus.
PALVELEVA PUHELIN 0400 22 11 80 Avoinna joka ilta klo 18 - 24. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).
RIPPIKOULUA SYKSYLLÄ seuraavan kerran lauantaina 29.8 ja 12.9. klo 9-13 joko netissä tai seurakuntakodissa.

HUOM! Uusi rippikoulu (2020-21) alkaa ilmoittautumisella vasta syysloman jälkeen!

Viikon raamatunlukukappale: Jer. 21.