Jumalanpalvelus ja yleinen seurakuntatyö

Kärsämäen seurakunnan sanajumalanpalvelus tai messu pidetään pääsääntöisesti Engelin kirkossa klo 10.00. Kesäaikaan myös Paanukirkon kellot kutsuvat  juhannuksesta heinäkuun loppuun jumalanpalvelukseen. Jumalanpalveluksen alkamisaika voi olla myöhäisempi kuin klo 10.00, etenkin kaksoispyhän jälkimmäisenä pyhänä. Keväisin ja syksyisin järjestetään koululaisjumalanpalvelukset. Päiväkoti-ikäisille on pääsiäis- ja adventtihartaudet.

Kirkossa pääsisäänkäynnin eteisessä on esirukouslaatikko, joka tyhjennetään juuri ennen jumalanpalvelusta, myös palautelomakkeen kautta voi lähettää. Esirukouspyynnöt luetaan yleisessä esirukouksessa anonyymisti, nimettöminä!

Tekstinlukijoita ja muuta apua otetaan aina vastaan!! Otapa yhteys khraan, Heikin tavoittaa : 040-8675096

Nettiradiojumalanpalvelus

Suora lähetys pyhäpäivisin. Katso kirkollisista alkamisajankohta. Lähetyksen kuuntelu onnistuu uuden tekniikan ansiosta useammalla laitteella kuin ennen. (Muuna aikana ei ole lähetystä vaikka lähetys vaikuttaisi olevan käynnissä.)

* 428:1,2,7

420:1-