Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla sillloin kun se itselle sopii. Kerhojen toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat. Silloin tällöin mukana kerhossa voi vierailla myös muita seurakunnan työntekijöitä.

Huom!! Päiväkerhoihin ilmoittautuminen syyskaudelle 2019. Ilmoita lapsesi ma 20.5. mennessä lastenohjaaja Eevalle puh. 040 745 5059.

Lasten leiri 11.-12.6. srk-kodilla. Ilmoittaudu Tuulalle 27.5. mennessä tekstiviestillä p. 050-4318996 tai sähköpostilla: tuula.laitinen@evl.fi. Ilmoita lapsen nimi, ikä, osoite ja mahdollinen erityisruokavalio. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa tarkemmat tiedot leiristä.

Lapsia