kuva pilvistä

Musiikki ja kuorotoiminta

Halleluja! Hyvä on Jumalaamme sävelin kiittää, ihanaa on virittää ylistyslaulu! Ps. 147:1

Juhlat

Vihkimisessä ja siunaustilaisuudessa käytettävän musiikin ja virsien suhteen on suotavaa ottaa yhteyttä kanttoriin hyvissä ajoin. Kanttorin kanssa voi sopia ajan kirkkoon esim. häämusiikin tutustumiseksi. Kirkollisissa toimituksissa käytettävä musiikki tulee olla sopusoinnussa tilaisuuden luonteen ja tilan kanssa. Saat yhteyden helposti vaikkapa sähköpostilla.

Laulattaako?

Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä, terveellinen ja kehittävä harrastus. Laulamme vaihtelevaa ja monipuolista ohjelmistoa klassisen kirkkomusiikin helmistä uusimpiin hengellisiin lauluihin. Harjoitusten alussa on äänenmuodostusta ja aluksi on mahdollista saada myös yksilöllistä ohjausta. Aiempaa kuorokokemusta emme edellytä. Kuorot ottavat mielellään uusia laulajia kaikkiin ääniin.

Kuoroilla on kesätauko suunnilleen koulujen mukaisesti.

Seurakuntakuoro harjoittelee torstai-iltaisin klo 18.30 seurakuntakodissa tai kirkossa. Alkaen 3.9.2020.

Lapsi- ja nuorisokuoro torstaisin klo 17.30 seurakuntakodissa. Alkaen 3.9. 2020.

KORONATILANTEESTA JOHTUEN Huomaa että vastuu päätöksestä osallistua
kuoron toimintaan on aina yksittäisellä laulajalla sekä alaikäisen huoltajalla.

SUOSITUKSIA:

- Harjoitus järjestetään tarpeeksi isossa tilassa, jotta turvavälit on mahdollista toteuttaa.
- Harjoitustila on hyvin ilmastoitu ja tauon aikana tuuletetaan mahdollisuuksien mukaan.
- Harjoituksen aikana pidetään tarpeeksi isot turvavälit joka suuntaan, suositus vähintään 2metriä.
- Ylläpidetään turvavälejä ja vältetään lähikontakteja myös ennen harjoitusta ja niiden jälkeen
sekä tauoilla, esim. yhteisessä aulatilassa tai saniteettitiloissa.
- Mikäli kokoontumisiin tullaan julkisilla kulkuneuvoilla, olisi niissä hyvä käyttää suojamaskia
varsinkin, jos paikkakunnalla on kohonnut tartuntariski ja maskin käytöstä on annettu
suositus.
- Jos yskittää tai aivastuttaa (esim. astma- tai allergiaoireiden vuoksi), tulee poistua
harjoitustilasta. Jos ei ehdi poistua, tulee yskiä kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.
- Pestään kädet tai käytetään käsidesinfiointiainetta harjoituksiin tultaessa ja niistä
lähdettäessä.
- Vältetään fyysistä kontaktia kaikin tavoin.
- Jokainen käyttää harjoituksen aikana vain omia nuotteja, nuottitelineitä, soittimia ja
muistiinpanovälineitä eikä lainaa niitä muille. Mikäli harjoituksessa käytetään tuoleja,
jokainen käyttää/siirtää vain omaa tuoliaan.
- Pianoa tai muuta säestyssoitinta käyttää vain yksi nimetty henkilö
(kuoronjohtaja/kapellimestari/muu harjoitusten vetäjä).
- Ei järjestetä yhteisiä väliaikatarjoiluja, vaan tarvittaessa jokaisella on omat eväät.

Harjoitukseen ei tule mennä, jos on minkäänlaisia hengitystieinfektion tai flunssan oireita.

Tai on viimeisen kahden viikon aikana ollut tekemisissä flunssaoireisen henkilön kanssa tai
altistunut COVID-19-taudille.

Tai on ollut ulkomaanmatkalla ja saapunut Suomeen viimeisen kahden viikon aikana.
Jos tuntuu vähänkin epämiellyttävältä tai ahdistavalta tulla toisten kanssa samaan sisätilaan.

Kirkon ja seurakuntatalon konserttivuokrat

Kirkon vuokra konsertteja varten on 250 euroa. Seurakuntatalon vuokrat peritään sen mukaisina kuin muidenkin tilaisuuksien vuokrat, jotka vaihtelevat 80 – 230 euron välillä riippuen siitä, mitä tiloja on käytössä. Lähtökohtana on se, että taitelija vie mukanaan koko konsertin tuoton.

Vuokria ei peritä paikkakuntalaisilta tai täältä kotoisin olevilta.

Kirkkoneuvoston päätöksellä lisäksi määritettiin, että mikäli konsertilla on seurakunnallisen tilaisuuden luonne eikä sillä pyritä ammattimaiseen voiton tavoitteluun, vuokraa ei peritä.

Myös Whatsapp
Frosteruksenkatu 16
86710 Kärsämäki

Kanttorin vapaapäivät ovat yleensä maanantaisin ja tiistaisin.