Ikkunassa enkelit ja kynttilä. Silkkipaperityö.

Vinkki: Katso koko sivu. Löydät videohartaudet alhaalta ym.

Kärsämäen seurakunnan kerhotoimintaa

Seurakunta tarjoaa lapsille ja lapsiperheille sopivaa monipuolista toimintaa. Tutustu ja löydä juuri teille sopiva ryhmä.

Jos on kysyttävää soittele seurakunnan nuorisotyönohjaajalle puh. 050-4318996

TERVETULOA MUKAAN KERHOTOIMINTAAN!

--------------------------------------------------

KIRJEPYHÄKOULU

Hei!

Ensimmäinen kirjepyhäkoulukirje lähetetään kaikille 2012 syntyneille Kärsämäen seurakunnan jäsenille. Vastaamalla tähän ensimmäiseen kirjeeseen varmistat myös tulevien kirjepyhäkoulukirjeiden saapumisen postitse joka kuukausi toukokuuhun saakka. Lokakuusta alkaen kirjepyhäkoulukirjeet lähetetään niille lapsille, jotka ovat vastanneet syyskuun kirjeeseen. Eli syyskuun kirjeeseen vastaamalla, ilmoitat osallistuvasi jatkossakin kirjepyhäkouluun. Kirjeessä oleviin tehtäviin voi vastata sähköpostitse maija-leena.peltoniemi@evl.fi tai lähettämällä vastaukset postitse osoitteeseen Kärsämäen seurakunta / Maija-Leena Peltoniemi Frosteruksenkatu 16, 86710 KÄRSÄMÄKI.

MYÖS LOMAKKEELTA

Joka kuukauden kirjepyhäkouluvastaus on myös arpa. Toukokuussa arvotaan kaikkien kirjepyhäkouluun osallistuneiden kesken tablettitietokone. Eli jos vastaat joka kuukausi kirjepyhäkoulun tehtäviin, saat yhdeksän arpaa arvontaan mukaan.

Kirjepyhäkoulussa kerrotaan viidesluokkalaisen Maken elämästä. Make kirjoittaa kirjeiden muodossa tapahtumista omassa elämässään. Kirjeestä löydät Juho Rinteen piirtämiä kuvia, joissa tutustutaan eri Raamatun henkilöihin ja tapahtumiin. Kuvassa on aina raamatunkohta, josta löytyvät vastaukset kuvassa esitettyihin kysymyksiin. Myös kirjekaveri Make, on aina piiloutunut kuvaan. Näihin kysymyksiin voi sitten vastata netissä tai kirjeitse. Kirjeestä löydät myös kirjeen vanhemmille.

Lisätietoja kirjepyhäkoulusta antaa vs. nuorisotyönohjaaja Maija-Leena Peltoniemi p. 050-4318996

KUVAT:

Make