Kirkkovaltuusto 30.1.2019

31.1.2019 09.26

Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuusto piti järjestäytymiskokouksen, jossa valittiin kirkkovaltuuston puheenjohtajisto, kirkkoneuvoston ja johtokuntien jäsenet. Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.

Kirkkovaltuusto valitsi vuosille 2019-2020 puheenjohtajakseen Teija Surakan ja varapuheenjohtajakseen Markku Kosken.

Kirkkoneuvostoon valittiin vuosille 2019-2020 seuraavat (henkilökohtainen varajäsen suluissa): Varapuheenjohtaja: Lehtola Alpo (Pietikäinen Martti), jäsenet: Kumpulainen Leena (Vähätiitto Elina), Lapiolahti Marketta (Rautakoski Eeva), Loukkola Tuija (Jussila Aino), Parkkila Väinö (Myllymäki Tapio), Ristinen Riitta (Aittola Atte), Seppälä Kari (Salonurmi Antti). Puheenjohtajana toimii kirkkoherra Heikki Valkama.

Eri johtokuntiin vuosille 2019-2022 valittiin seuraavat:

Diakoniatyön johtokunta: Pentikäinen Paula, puheenjohtaja, jäsenet: Korkatti Vuokko, Lapiolahti Marketta, Loukkola Tuija, Niemi Veikko, Salonurmi Antti, Tiikkainen Marko. Varajäsenet: Jussila Aino, Ristinen Esko, Ylikangas Valto.

Lapsi- ja nuorisotyön johtokunta: Myllymäki Tapio, puheenjohtaja, jäsenet: Järvenpää Heidi, Korkatti Jouni, Loukkola Esko, Pirttisalo Susa, Rautakoski Eeva, Salonurmi Antti. Varajäsenet: Jussila Aino, Karttunen Arja, Pesonen Tiina.

Lähetystyön johtokunta: Lehtola Kaarina, puheenjohtaja, jäsenet: Laitila Seija, Myllymäki Teuvo, Niemi Merja, Ohtamaa Aila, Puranen Matti, Saarikoski Juhani. Varajäsenet: Hiltunen Ida, Kopsa Tapani, Malkamäki Aune.