Jeesus kutsuu yhteyteensä. Tätä kutsua noudatamme yhtenä seurakuntana  niin arjessa kuin juhlassakin. Kasteessahan tämä elämänmatkamme alkoi, ja tämä elämäntie vie varmasti ja turvallisesti perille taivaan kotiin asti. Herraamme seuraten on  hyvä elää elämän vaikeuksienkin keskellä. Olet näin osa merkittävää yhteisöä, kuulut Jumalan perheväkeen.

Tule mukaan seurakunnan elämään. Mahdollisuuksia on oman hengellisen elämän tankkauksesta ja Raamatun sanoman ääreltä aina muiden ihmisten auttamiseen. Jos tykkäät laulamisesta on seurakunnan kuoro  sinun paikkasi.

Elämälläsi on merkitys ja tarkoitus - niin Raamattu yhä todistaa. Tervetuloa porukkaan mukaan! Yhdessä elämä on helpompaa ja mielekästä.

”Sanat, jotka Herra on puhunut, ovat henki ja elämä.” Joh. 6: 63
 Tervetuloa kotikirkkoon!
 T. khra Heikki Valkama (040-8675096, heikki.valkama@evl.fi)

Kysy papilta

Voit kysyä papilta asiasta kuin asiasta täällä. Lähetä kysymyksesi osoitteeseen heikki.valkama@evl.fi, tai vaihtoehtoisesti tällä lomakkeella.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.