Kirjepyhäkoulun ja arvonnan ohjeet:

• Kirjepyhäkoulu koostuu yhdeksästä kuukausittain saapuvasta (9) kirjeestä. Ensimmäinen tulee syyskuussa 2018 ja viimeinen toukokuussa 2019.
  • Ensimmäinen kirje lähetetään kaikille 2008 syntyneille Kärsämäen seurakunnan jäsenille. Kirjepyhäkoulun arvontaan voivat osallistua vain 2008 vuonna syntyneet kirjepyhäkouluun osallistuneet Kärsämäen seurakuntaan kuuluvat lapset. Jos kirje ei jostain syystä ole saapunutkaan, voi yhteyttä ottaa seurakunnan nuorisotyönohjaaja Tuula Laitiseen.
  • Ensimmäiseen syyskuun kirjepyhäkouluun vastaamalla sinut lisätään kirjepyhäkoulun postituslistalle, jolloin saat loputkin kirjeistä joka kuukausi. Jos et vastaa ensimmäiseen kirjeeseen, sinulle ei tule enempää postia kirjepyhäkoulusta.
  • Kirjepyhäkoulun tehtäviin voi vastata Kärsämäen seurakunnan nettisivuilla osoitteessa http://karsamaenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-perheille/pyhakoulukirje  tai lähettämällä postitse kirjeen mukana tulleen vastauslomakkeen osoitteeseen: Kärsämäen seurakunta/ Tuula Laitinen, Frosteruksenkatu 16, 86710 KÄRSÄMÄKI.
  • Kirjepyhäkouluun osallistuneiden kesken arvotaan toukokuussa tablettitietokone
  • Vastaus kuukauden kirjepyhäkouluun on aina yksi arpa. Osallistuja voi vastaamalla joka kuukausi saada yhdeksän arpaa tabletin arvontaan.
  • Sama henkilö voi saada yhden arvan / kuukausi.
  • Kirjepyhäkouluun on vastattava määräaikaan mennessä, jotta arpa on voimassa toukokuun arvonnassa. Vastausaika ilmoitetaan aina kyseisessä kirjepyhäkoulun kirjeessä.
Lisätietoja antaa Kärsämäen seurakunnan nuorisotyönohjaaja Tuula Laitinen
Pyhäkoulukirje

Kirjeen aihe: Ruben-aasi Palautettava ke 31.11.2018 mennessä

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.