SOPPATYKKIKURSSI (maksuton)

la 20.8. klo 9.00 – 15.00
Soppatykki

Seurakuntakoti

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kärsämäen Maa- ja Kotitalousseuran ja Kärsämäen seurakunnan maksuton SOPPATYKKIKURSSI LAUANTAINA 20.8. KLO 9:00 ALKAEN SEURAKUNTATALOLLA. Opitaan soppatykin käytön perusteet sekä valmistetaan tykillinen maittavaa kalakeittoa. Ruoka valmistuu n. klo 14, minkä jälkeen nautitaan työn tuloksista yhdessä aterioiden. Kouluttajina Soila Hiltunen Oulun Maa- ja Kotitalousnaisista sekä Heikki Tahkola Kalatalouskeskuksesta. Ilmoittautumiset 16.8. mennessä p. 050 5350 273/Tarja Luonua tai annaleena.vierimaa@gmail.com.

Kärsämäen Maa- ja Kotitalousseuran ja Kärsämäen seurakunnan maksuton     SOPPATYKKIKURSSI LAUANTAINA 20.8. KLO 9:00 ALKAEN SEURAKUNTATALOLLA.                                                                                                              Opitaan soppatykin käytön perusteet sekä valmistetaan tykillinen maittavaa kalakeittoa. Ruoka valmistuu n. klo 14, minkä jälkeen nautitaan työn tuloksista yhdessä aterioiden. Kouluttajina Soila Hiltunen Oulun Maa- ja Kotitalousnaisista sekä Heikki Tahkola Kalatalouskeskuksesta.                                                                                                    Ilmoittautumiset 16.8. mennessä p. 050 5350 273/Tarja Luonua tai annaleena.vierimaa@gmail.com.

• Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

050 5350 273/Tarja Luonua tai annaleena.vierimaa@gmail.com. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kärsämäen Maa-ja Kotitalousseura ja Kärsämäen seurakunta