Perhekerho keskiviikkoisin

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen matalankynnyksen kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhossa on ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä ja yhdessäoloa. Aikuisille tarjotaan mahdollisuus keskustella keskenään elämän tärkeistä asioista.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen.

Lapsille omat eväät mukaan, aikuisille seurakunta tarjoaa kahvit lisukkeineen.

Kerhon toiminnasta vastaavat seurakunnan nuorisotyönohjaaja ja lastenohjaaja. Välillä mukana on myös muita seurakunnan työntekijöitä.

Tervetuloa!!!

Maanantain päiväkerho