KOLEHTI SUOMEN LÄHETYSSEURALLE

su 5.4. kello 00.00 - su 26.4. kello 00.00
NETISSÄ

Hyvä kirkkoherra ja lähetystyöstä vastaava (jakelu myös toimistot, edelleen jaettavaksi 5.4.2020 jumalanpalveluksesta vastaaville) Palmusunnuntain kolehtiin voi osallistua tekstiviestillä, MobilePayllä ja verkossa Olemme luoneet keräyksen, jonka kohteena on alkuperäisen Kirkkohallituksen päätöksen mukaisesti nuorten koulutus ja henkinen tuki Suomen Lähetysseuran kautta. Jumalanpalvelukseen virtuaalisesti osallistuva voi näin osallistua myös "kolehtiin". Meille Suomen Lähetysseurassa on tärkeää, että voimme varmistaa työn jatkumisen edelleen. Tähän tarvitsemme teidän kaikkien tuen, niin taloudellisen kuin rukouksen. Olemme laatineet jumalanpalvelukseen tukimateriaalia käyttöönne. Kolehtivetoomus on sekä luettavassa että esittettävässä muodossa. Esitettävä vetoomus on tiiviimpi kuin luettava, näin katsojan on helpompi poimia siitä oleellinen. Toivomme, että käytätte kolehtivetoomuskuvaa jumalanpalveluksessa kohlehdin aikana sekä jumalanpalveksenpäätteeksi uudestaan. Kolehtivetoomuksen lisäksi ladattavista materiaaleista löytyvät esirukous ja pastori Seppo Paulasaaren laatima saarnavirikkeitä Palmusunnuntaita varten. Verkkosivuillamme on juttu omakielisestä esiopetuksessata, joka valmistaa lapsia koulutielle Sengalissa. Kolehtivetoomus 5.4.2020 Kolehdin sijaan toivomme sinun osallistuvan Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, jolla tuetaan tälle palmusunnuntaillesuunniteltua kohdetta. Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa,Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa. Varmista työn jatkuminen edelleen. Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500 Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155 Tee verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti Jumala lahjanne runsaasti siunatkoon.

Hyvä kirkkoherra ja lähetystyöstä vastaava  (jakelu myös toimistot, edelleen jaettavaksi 5.4.2020 jumalanpalveluksesta vastaaville)

Olemme laatineet jumalanpalvelukseen tukimateriaalia käyttöönne.
Kolehtivetoomus on sekä luettavassa että esittettävässä muodossa. Esitettävä vetoomus on tiiviimpi kuin luettava, näin katsojan on helpompi poimia siitä oleellinen. Toivomme, että käytätte kolehtivetoomuskuvaa jumalanpalveluksessa kohlehdin aikana sekä jumalanpalveksen päätteeksi uudestaan.

Kolehtivetoomus 5.4.2020

Kolehdin sijaan toivomme sinun osallistuvan Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, jolla tuetaan tälle palmusunnuntaille suunniteltua kohdetta.

Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa.

Varmista työn jatkuminen edelleen.

Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500
Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155
Tee verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti

Jumala lahjanne runsaasti siunatkoon.

suomenlahetysseura.fi/kolehti

Frosteruksenkatu 16