Nyt vihille 02.02.2020 klo 20.20 Kärsämäen kirkossa!

su 2.2. kello 20.20

Kirkko, Seurakuntakoti

Engelin kirkossa 02.02.2020 klo 20.20

AVIOLIITTOON VIHKIMINEN KYNTTILÄNPÄIVÄN ILTANA klo 20.20

Nyt vihille 02.02.2020 klo 20.20 Kärsämäen kirkossa!

Totta se on. Naimisiin pääsee nyt ilman suurta hössötystä ja rahanmenoa. Silti juhlavasti, kirkollisesti ja merkittävästi. Ja muistettavasti! Yhteishäät kaikille vihittäville pareille. Ja päivän muistavat miehetkin!

Kärsämäen seurakunta tarjoaa ikimuistoisen ja historiallisen hääillan niille pareille, jotka tahtovat virallistaa suhteensa kirkkohäillä, mutta ilman siihen liittyvää suurta spektaakkelia ja sen myötä rahanmenoa.

Vihittävistä ainakin toisen tulee olla seurakunnan jäsen ja molemmat rippikoulun käyneitä. Toinen vihittävistä voi kuulua eri kristillisen kirkkokunnan seurakuntaan, kunhan se yhteisö hyväksyy luterilaisin menoin suoritetun avioliittoonvihkimisen. Noudatamme kirkkomme virallista avioliittokäsitystä.

Sanomattakin on selvää, että puuttuneen riparin voi nyt käydä mittatilaustyönä ennen häitä. Aikuisella rippikoulu on lyhyemmän kaavan mukaan. Kastekin onnistuu. Rippikouluhan on kasteopetusta. Kaikki on järjesteltävissä. Jos vain halukkuutta löytyy.

Ei muuta kuin kirkkoherranvirastoon kuulutuksia eli avioliitonesteiden tutkintaa tekemään viimeistään perjantaina 24.1.2020 mennessä!!  Pappi ottaa yhteyttä teihin tämän jälkeen ja käydään läpi käytännön asiat ja noussevat kysymykset.

Avioliiton esteiden tutkinnan voi tehdä netissäkin: https://evl.fi/perhejuhlat/haat/avioliiton-esteiden-tutkinta-ja-esteettomyystodistus

Ja muistakaa jos virastossamme asioitte,  ilmaista tahtonne ko. päivään ja asiaan. Siis avioliittoon vihkiminen Kynttilänpäivänä 02.02.2020 klo 20.20 Engelin upeassa puukirkossa. Pappi, kanttori ja suntio ovat jo valmiina. Todistajatkin löytyvät seurakunnan puolesta.

Vihkimisen jälkeen on vielä kunnon kakkukahvit hääpareille seurakuntakodissa. Tämä päivä ei toistu! Älä anna sen mennä ohi!

Yllättäkää sukunne ja ystävänne! Onko tämä SE IKIMUISTOINEN päivä Sinulle ja Rakkaallesi!?

Terv khra Heikki Valkama

https://www.karsamaenseurakunta.fi


Kirkkoherra
Frosteruksenkatu 16
86710 Kärsämäki