Äitienpäivän jumalanpalvelus ja musiikillinen juhla

Kirkko, Seurakuntakoti

Su 12.5. Klo 10 jumalanpalvelus. Kolehti Kirkkohallitukselle, kirkon ulkosuomalaistyölle. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja musiikillinen äitienpäiväjuhla seurakuntakodissa. Kirjepyhäkoulun päätös. Mukana Kati Hilanderin viuluoppilaita, sekä Emma ja Atte Hilander. Myös seurakuntamme kuorot.

.

Kirkko, Seurakuntakoti

Rukoussunnuntain messu ja Kalajoen rovastikunnan kehitysvammaisten kirkkopyhä

Klo 10 Rukoussunnuntain messu ja Kalajoen rovastikunnan kehitysvammaisten kirkkopyhä, lit. Heikki, uruissa Jarkko, ehtoollisen jaossa avittavat suntiot Minna ja Timo, diakonissa Aila ja saarnaaja kehitysvammaistyön pastori Hanna Fähnrich. Kolehti Wycliffe-raamatunkääntäjät ry:lle. Messun jälkeen ruokailu ja ohjelmaosio seurakuntakodissa.

Helatorstain messu

Helatorstaina 30.5. klo 10 messu. Lit. Heikki, saarnaa rov. Heikki Hurskainen. Herättäjän kirkkopyhä. Kolehti Herättäjäyhdistykselle, Nivalan herättäjäjuhlien järjestämiseen.

Ry:n seurat

To 30.5. Klo 18.30 ry:n seurat kirkossa.