Kärsämäkimessu

Kärsämäkimessu Kirkko

Su 5.5. Klo 10 Kärsämäkimessu, jossa isoiset siunataan, ja jonne rippikoulunsa aloittavia vanhempineen kutsutaan! Heikki, Jarkko ja lähetysjohtokunta. Kolehti Medialähetys Sanansaattajat ry:lle. KIRKKOKAHVIT seurakuntakodissa. Kahvien jälkeen uusien rippikoululaisten info niin ikään seurakuntakodissa.

.

Kirkko, Seurakuntakoti

Rukoussunnuntain messu ja Kalajoen rovastikunnan kehitysvammaisten kirkkopyhä

Klo 10 Rukoussunnuntain messu ja Kalajoen rovastikunnan kehitysvammaisten kirkkopyhä, lit. Heikki, uruissa Jarkko, ehtoollisen jaossa avittavat suntiot Minna ja Timo, diakonissa Aila ja saarnaaja kehitysvammaistyön pastori Hanna Fähnrich. Kolehti Wycliffe-raamatunkääntäjät ry:lle. Messun jälkeen ruokailu ja ohjelmaosio seurakuntakodissa.

Helatorstain messu

Helatorstaina 30.5. klo 10 messu. Lit. Heikki, saarnaa rov. Heikki Hurskainen. Herättäjän kirkkopyhä. Kolehti Herättäjäyhdistykselle, Nivalan herättäjäjuhlien järjestämiseen.

Ry:n seurat

To 30.5. Klo 18.30 ry:n seurat kirkossa.