Seurakuntakoti

Seurakuntakuoron harjoitusaika. Kaikki ovat tervetulleita kuoroon! Tule rohkeasti kokeilemaan!

Kuoroharjoitukset alkavat aina alkuverryttelyllä, jonka aikana venytellään ja ravistellaan päivän turhat kireydet pois. Keho soi paremmin kun se on rento. Äänenavaus auttaa oman äänen hallinnassa. Äänet soivat sitten helpommin kun tartutaan lauluihin.

Kuoro esittää monenlaista kuoromusiikkia vanhoista gregoriaanispohjaisista lauluista aina nykyajan gospeliin. Mitään turhia paineita ei kuitenkaan oteta, joten kuoro soveltuu myös vasta-alkajille.

Tule mukaan! Me odotamme sinua!

Frosteruksenkatu 16
86710 Kärsämäki

Kanttorin vapaapäivät ovat yleensä maanantaisin ja tiistaisin.

Lapsi- ja nuorisokuoron harjoitukset

Lapsi- ja nuorisokuoron harjoitusaika