Jumalanpalvelus ja yleinen seurakuntatyö

Kärsämäen seurakunnan sanajumalanpalvelus tai messu pidetään pääsääntöisesti Engelin kirkossa klo 10.00. Kesäaikaan myös Paanukirkon kellot kutsuvat  juhannuksesta heinäkuun loppuun jumalanpalvelukseen. Jumalanpalveluksen alkamisaika voi olla myöhäisempi kuin klo 10.00, etenkin kaksoispyhän jälkimmäisenä pyhänä. Keväisin ja syksyisin järjestetään koululaisjumalanpalvelukset. Päiväkoti-ikäisille on pääsiäis- ja adventtihartaudet.

Kirkossa pääsisäänkäynnin eteisessä on esirukouslaatikko, joka tyhjennetään juuri ennen jumalanpalvelusta, myös palautelomakkeen kautta voi lähettää. Esirukouspyynnöt luetaan yleisessä esirukouksessa anonyymisti, nimettöminä!

Tekstinlukijoita ja muuta apua otetaan aina vastaan!! Otapa yhteys khraan, Heikin tavoittaa : 040-8675096

Nettiradiojumalanpalvelus

Suora lähetys pyhäpäivisin. Katso kirkollisista alkamisajankohta. Lähetyksen kuuntelu onnistuu uuden tekniikan ansiosta useammalla laitteella kuin ennen. (Muuna aikana ei ole lähetystä vaikka lähetys vaikuttaisi olevan käynnissä.)

Kirkonmenot kuvina

Hautaan siunattu: Sirpa Ritva Anneli Salo, 73 v.

Kastettu: Rosalina Satu Liisa Niemelä, Jussi Tapani Juha Viitanen

JUMALANPALVELUKSET
Su 26.5. Klo 10 Rukoussunnuntain messu, Kalajoen rovastikunnan kehitysvammaisten kirkkopyhä, lit. Heikki, uruissa Jarkko. Saarna kehitysvammaistyön pastori Hanna Fähnrich. Kolehti Wycliffe-raamatunkääntäjät ry:lle. Messun jälkeen ruokailu ja ohjelmaosio seurakuntakodissa.
Helatorstain 30.5. klo 10 messu. Lit. Heikki, Saarnaa rov. Heikki Hurskainen. Herättäjän kirkkopyhä. Kolehti Herättäjäyhdistykselle, Nivalan herättäjäjuhlien järjestämiseen.

MUUT TAPAHTUMAT

Ke 22.5. Klo 9 alkaen hautausmaan ja kirkkopuistikon siivoustalkoot. Ruokailu- ja kahvitarjoilu seurakuntakodissa. Klo 19 kirkkovaltuuston kokous seurakuntakodissa. Kokouksen ptk nähtävänä kirkkoherranvirastossa 29.5.-28.6.2019.
Su 26.5. Klo 13 kevätjuhla ry:llä.
Löytöpirtti suljettuna toukokuun ajan remontin vuoksi.
Ajan diakoniatyöntekijän vastaanotolle voi varata puhelimitse 040 763 6027 tai sähköpostitse aila.helander@evl.fi. Diakoniatyöntekijä on tavoitettavissa parittomilla viikoilla.

Huom!! Päiväkerhoihin ilmoittautuminen syyskaudelle 2019. Ilmoita lapsesi ma 20.5. mennessä lastenohjaaja Eevalle puh. 040 745 5059.

Lasten leiri 11.-12.6. srk-kodilla. Ilmoittaudu Tuulalle 27.5. mennessä tekstiviestillä p. 050-4318996 tai sähköpostilla: tuula.laitinen@evl.fi. Ilmoita lapsen nimi, ikä, osoite ja mahdollinen erityisruokavalio. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa tarkemmat tiedot leiristä.

Viikon raamatunlukukappale: Jes. 34.